POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA PRELUCRARILOR DE DATE PERSONALE

 

Ultima actualizare: 15 iulie 2022

 

Această politica de confidențialitate („Politica”) se aplică societății OMICRON SRL, persoana juridică română cu sediul social in Băile Olănești, Str. Forestierilor, Nr. 12, Județ Vâlcea, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub nr. J38/1341/1994 si având codul fiscal RO 6493153.

Societatea noastră furnizează servicii de turism si agrement prin intermediul Hotelului Tisa, Vilei Tisa,  Casei Tisa si Tisa Spa Resort.

Ne străduim să furnizam produse, servicii și experiențe memorabile tuturor clienților noștri. Ne bucurăm că sunteți clientul nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă o problemă importantă. Am dezvoltat această Politica pentru a prezenta modul nostru de gestionare a datelor personale pe care le colectăm de la dvs. sau despre dvs,. prin navigarea pe website-ul nostru, prin comunicări scrise sau orale cu noi, atunci când vizitați proprietățile noastre sau din alte surse.

 

Dacă sunteți rezident în Uniunea Europeana (EU) si Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să consultați aceasta Politica pentru informații detaliate cu privire la prelucrarea de către OMICRON SRL a datelor dvs. cu caracter personal.

 

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

Colectăm date cu caracter personal la fiecare punct de contact sau interacțiune cu clienții, iar pentru îndeplinirea fiecărui aspect al afacerii noastre, putem colecta informații personale. Aceste informații personale pot include: numele dvs., adresa poștală, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile referitoare la rezervarea dvs., șederea sau vizitarea unei proprietăți; participarea la un program de membru sau program de loialitate; participarea la un concurs, la o tombolă sau la un program de marketing (chiar dacă nu stați la hotelul nostru); informații referitoare la achiziționarea și primirea produselor sau serviciilor; caracteristicile personale, naționalitatea, numărul pașaportului și data și locul eliberării; informații despre plăți, cum ar fi numărul cardului dvs. de plată și alte informații despre facturare și cont, precum și alte detalii de facturare și cont asociate plăților mobile; preferințele clienților; preferințele de marketing și comunicare; informații despre vehiculele pe care le puteți aduce pe proprietățile noastre; recenzii și opinii despre portofoliul de mărci sau proprietăți (dacă sunt identificate sau asociate cu dvs.); autoturismele sau serviciile de transport rezervate; grupuri cu care sunteți asociat(ă) pentru șederea la hotel și alte tipuri de informații pe care alegeți să le furnizați sau pe care le putem obține în legătură cu dvs.

Este posibil să solicităm detalii despre călătorii comuni, inclusiv numele lor și datele personale de identificare. Este, de asemenea, posibil să colectăm informații privind conversațiile, inclusiv înregistrarea sau monitorizarea apelurilor către serviciul de clienți în scopul asigurării calității și în scopul instruirii, precum și alte comunicări cum ar fi mesaje în cadrul aplicațiilor și SMS-uri.

În plus, colectăm și alte informații personale, în anumite situații, cum ar fi:

 

Pe lângă informațiile pe care le colectăm de la dvs. în mod direct, putem deduce informații despre dvs. în funcție de informațiile pe care ni le furnizați sau în funcție de alte informații pe care le primim.

 

DATE PERSONALE COLECTate DE LA TERȚE PĂRȚI

 

Este posibil să colectăm informații despre dumneavoastră și de la terți, inclusiv informații de la agenții de turism sau alți parteneri ai noștri; de la serviciile aferente rețelelor sociale care sunt în concordanță cu setările făcute de dumneavoastră pentru aceste servicii; și din alte surse terțe care sunt autorizate prin lege să ne transmită datele dumneavoastră. Utilizăm și distribuim aceste informații (și putem adăuga aceste informații la alte informații pe care le deținem la dosar despre dumneavoastră) în scopurile descrise în această Politica.


UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Noi folosim datele dvs. cu caracter personal în mai multe moduri, inclusiv pentru a oferi și personaliza serviciile pe care le solicitați și pe care le așteptați de la OMICRON SRL, pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și în în cadrul proprietății noastre, pentru a administra promoțiile de vânzări, precum și așa cum este stabilit mai jos în detaliu.

Suntem obligați să colectăm anumite date, inclusiv numele dvs., adresa, informațiile dvs. de plată și informații despre documentele de călătorie, pentru a vă procesa rezervarea. Necomunicarea acestor informații va determina incapacitatea noastră de a vă procesa rezervarea.

 

 

INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE LE PARTAJĂM

 

Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale membrilor portofoliului de mărci OMICRON SRL, furnizorilor noștri de servicii și altor terțe părți, după cum este prezentat în detaliu mai jos:

 

Deoarece informațiile din categoria Alte informații nu vă identifică personal, acestea pot fi dezvăluite pentru orice scopuri permise de lege.  În anumite cazuri, putem combina alte informații cu informații personale. Dacă combinăm alte informații cu informații personale, informațiile combinate vor fi tratate ca informații personale potrivit prezentei Politici.

 

DATE PERSONALE SPECIALE

 

Termenul „date personale speciale“ se referă la informațiile privind originea dumneavoastră rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, informații genetice, antecedente penale și orice alte date biometrice utilizate în scopul identificării unice.

În general, nu colectăm astfel de informații sensibile, cu excepția cazului în care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile. Vom prelucra datele privind sănătatea furnizate de dumneavoastră pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale (de exemplu, beneficierea de terapii medicale sau furnizarea accesului pentru persoanele cu handicap).

LINKURI CĂTRE SITE-URILE WEB ȘI SERVICIILE TERȚILOR

 

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți. În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate ale site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

OMICRON SRL se poate asocia cu un număr limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspeților noștri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor terți de internet. Puteți accesa termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet

 

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

 

OMICRON SRL va lua măsuri rezonabile pentru:

OMICRON SRL are o echipă internă solidă de profesioniști dedicați în domeniul securității informațiilor care sunt responsabili pentru crearea, actualizarea și gestionarea programului de securitate OMICRON SRL. Echipa OMICRON SRL este responsabilă (printre altele) pentru monitorizarea sistemelor noastre pentru potențiale intruziuni, pentru reacția la incidente potențiale, pentru susținerea securității informațiilor la nivel de proprietate, pentru revizuirea și actualizarea regulată a controalelor de securitate pe care OMICRON SRL le utilizează pentru a proteja datele și pentru a oferi instruire în programul de securitate a informațiilor OMICRON SRL.

 În cazul unui incident de securitate, OMICRON SRL va notifica autoritățile de reglementare și/sau consumatorii, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Cerem și afiliaților și furnizorilor noștri de servicii cu care partajăm informații personale să facă eforturi rezonabile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor personale despre dvs. Pentru tranzacțiile online, utilizăm măsuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ul nostru. Totuși, din păcate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protecția vieții dumneavoastră private, vă recomandăm să nu ne transmiteți numerele cardurilor de credit sau orice alte informații personale confidențiale prin e-mail.

Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci când faceți o rezervare sau aplicați pentru un pachet promoțional. Nu vă vom contacta pentru a vă solicita orice tip de informație de autentificare. Dacă primiți acest tip de solicitare, nu răspundeți. Vă solicităm să înștiințați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) printr-un email la adresa dpo@battlegroup.ro.

 

MODIFICAREA ȘI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

 

În măsura în care legea o impune, puteți solicita să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. și, după caz, să vă retrageți acordul pentru anumite activități de prelucrare a datelor și/sau să solicitați actualizarea, corectarea, ștergerea și/sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Vom face toate actualizările și modificările necesare în termenul stabilit de lege. Atunci când ne este permis prin lege, este posibil să percepem o taxă corespunzătoare pentru acoperirea costurilor de răspuns la solicitare. Aceste solicitări pot fi transmise în scris, prin email către Responsabilul cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro sau prin remitere fizica la oricare din sediile noastre.

Pentru a vă proteja confidențialitatea, putem răspunde la astfel de solicitări la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o sau ne-ați furnizat-o prin alte metode. Rețineți faptul că, în cazul în care faceți o astfel de solicitare, există posibilitatea să nu vă putem oferi calitatea și varietatea serviciilor cu care sunteți obișnuit.

De asemenea, în anumite circumstanțe, în funcție de legislația aplicabilă, ne puteți solicita să încetăm transmiterea informațiilor personale despre dumneavoastră către partenerii noștri de afaceri sau puteți solicita ca OMICRON SRL să înceteze utilizarea informațiilor personale despre dumneavoastră, scriindu-ne la adresa de e-mail sau adresa poștală de mai sus. Vom încerca să onorăm această solicitare, în conformitate cu legislația în vigoare.

PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

 

Păstrăm datele dvs. personale pentru perioada necesară realizării scopurilor explicate în prezenta Politica, dacă o perioadă mai lungă de timp de păstrare nu este necesară sau prevăzută de legislația aplicabilă. Noi păstrăm datele cu caracter personal colectate pentru a efectua rezervările clienților timp de trei ani de la finalizarea ultimei șederii. Păstrăm și alte date cu caracter personal pentru perioade mai scurte de timp, dacă este posibil și dacă acest lucru ne este permis de lege.

Vom elimina informațiile dumneavoastră personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hârtie sau în alt mod, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Conform art. 15-22 GDPR, persoanele fizice rezidente in UE si SEE au următoarele drepturi:

Dreptul de a-și accesa, corecta și șterge datele: Aveți dreptul să:

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați ca OMICRON SRL să înceteze procesarea datele dvs. cu caracter personal:

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați OMICRON SRL să restricționeze prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

In cazul în care restricționam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitării dvs., vă vom informa în prealabil despre reluarea unui astfel de proces.

Cererile pentru portabilitatea datelor personale: Aveți dreptul să solicitați să vă furnizăm dvs. sau unei terțe părți pe care o desemnați anumite date cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat de sisteme informatice. Vă rugăm să rețineți, totuși, că dreptul de portabilitate a datelor se aplică numai datelor cu caracter personal pe care le-am obținut direct de la dvs. și numai în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru a respecta un contract.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru orice tip de procesare pe care o desfășurăm exclusiv pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi trimiterea materialelor de marketing direct către contul personal de e-mail). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru activitățile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare conținute de toate comunicările noastre de marketing sau transmițând un email către Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro.

 

Transmiterea cererilor: solicitările dvs. de exercitare a drepturilor pot fi transmise in format electronic către Responsabilul cu Protecția Datelor (DPO) la adresa de e-mail dpo@battlegroup.ro sau transmițând o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul social al societății sau la recepția hotelului nostru.

Vom răspunde la toate aceste cereri în 30 zile de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care există circumstanțe speciale, caz în care este posibil să fie necesare 60 zile pentru a vă răspunde. Vă vom informa dacă preconizăm că răspunsul nostru să dureze mai mult decât 30 zile. Rețineți totuși că anumite date cu caracter personal pot fi excluse de la astfel de drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. În plus, nu vom răspunde la nicio solicitare decât dacă putem verifica în mod corespunzător identitatea solicitantului. Vă putem percepe o taxă rezonabilă pentru copiile ulterioare ale datelor pe care le veți solicita.

Dacă aveți nelămuriri legate de practicile noastre privind datele sau de exercitarea drepturilor dvs., puteți să contactați OMICRON SRL la adresa de email sau Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA COMUNICĂRILE IN SCOP DE MARKETING

 

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. de contact (adresa de e-mail si/sau numărul de telefon), în conformitate cu preferințele de comunicare pe care vi le-ați exprimat și cu consimțământul dumneavoastră obținut conform art. 6 alin. 1 litera a) GDPR vom putea să vă informăm despre produsele și serviciile sau să vă invităm la evenimente prin e-mail, publicitate online, social media, WhatsApp, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), poștă și prin alte mijloace (inclusiv prin mesaje cu circuit închis, în interiorul proprietății, cum ar fi televizorul dvs. din cameră).

Dacă preferați să nu mai primiți materiale publicitare, puteți opta pentru dezabonare folosind funcția de dezabonare din e-mailurile primite de la noi sau puteți transmite o astfel de solicitare la recepția hotelului. Solicitările de dezabonare pot dura până la zece zile lucrătoare pentru a intra în vigoare.

 

 

MODIFICĂRI ALE POLITICii

 

Există posibilitatea să aducem modificări acestei Politici din când în când. Dacă vom efectua modificări materiale la această Politica, vom publica un link către Politica revizuită pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar dacă v-ați înregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteți afla data ultimei actualizări a Politicii, consultând link-ul și data de la începutul Politicii. Orice schimbare a prezentei Politici va intra în vigoare în momentul publicării Politicii revizuite pe site.

 

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți întrebări despre această Politica sau despre modul în care OMICRON SRL procesează datele dvs. cu caracter personal sau dacă vreți să ne complimentați sau să ne transmiteți o solicitare, vă rugăm să contactați Responsabilul pentru Protecția Datelor (DPO) prin e-mail la adresa de e-mail dpo@battlegroup.ro sau in scris, la sediul societății noastre.

Vom răspunde în decurs de 30 zile sau mai devreme, dacă este posibil.

selectează zona: